.

.

Alice Blue ATB001 преносими музикални инструменти с метални джинглами дайре най-удобен и уникален дизайн

Alice Blue ATB001 преносими музикални инструменти с метални джинглами дайре най-удобен и уникален дизайн

BGN 20.00
BGN 31.31

Наличност
Налично за поръчка


началото
край
Уважаеми клиенти, Благодарим Ви за покупка в нашия музикален магазин Бейтс, преди да купите, ние ще ви дадох
известно е обещание!
1.след като изпратихме пакет и се е убедил, че вие няма да получите своите пакети, ние ще ви върнем всички пари.
Дори ако времето за доставка е изтекло, ние все пак можем да си върне парите от вашия paypal акаунт, така че можете да пазарувате тук, без да се притеснявате за загуба на пари.
2.Ако продуктът , който сте получили, има някакви проблеми, моля, пишете ни по електронната поща или оставете ни съобщение, преди да даде своя спор или отрицателна обратна връзка, така че можем да се занимава с него колкото е възможно по-скоро и по-ефективно.
Моля, бъдете сигурни, за да пазарувате в нашия музикален магазин Бейтс и се наслаждавайте!!! Преносими музикални инструменти с метални джинглами най-удобен и уникален дизайн естественото трептене на китките всякога произвежда висококачествени метални джингли звучен и забавен звук внимателно като дайре популярен сред любителите на музика
1. Парите се изплащат в .com След като получите стоката, .com да дадем пари за наша сметка .И ако ние се съгласим да върне парите, това ще ги и на вас също. Така че е безопасна услуга ескроу.
2.Можете да направите плащане за вашата поръчка с кредитна карта, Букером пари, граммом пари, банка, Т/Т, западните съединение, ETK.

Към свойства

търговска марка:
Алис
Диаметър (см):
20-30см
Тегло (кг):
0.39
Номер На Модела:
Сини
Тонален Номер:
ATB001
Продукти в категория