.

.

5 бр N50 силни кръгли потайные магнити 20x3 мм редкоземельный неодим отвор 5 mm

5 бр N50 силни кръгли потайные магнити 20x3 мм редкоземельный неодим отвор 5 mm

BGN 30.32

Наличност
Налично за поръчка


Описание :
5шт N50 силни кръгли потайные магнити 20x3mm редки земи неодимови магнити отвор 5 mm
Спецификация : форма : диск, размер : диаметър 20 мм x дебелина 3 мм отвор 5 мм толеранс : +-0,1 мм Материал : неодимови магнити сертификати : Ro HS премества клас : N50 BR : 14000-14500 ГАУС Hcj 12 KOe Hcb10. 8 KOe BHmax : 48-51 MGOe
Хипнотизирам : осово хипнотизирам / стълбове на плоски остриета
Особености : супер силни редки земи магнити - като само те се забавляват помежду си, те са трудно да се разбие на парчета. Може да се използва и за удължаване на защитени литиеви батерии с утопленными контактни точки. Электропроводящие (което ги прави подходящи за удължаване на утопленных батерии). Идеално за залепване на бележки на вратата на хладилника. Отличен за проекта "Направи си сам".
Предупреждение : тези магнити са много мощни, с които трябва да се справят с голямо внимание.Не позволявайте на деца да си играят с тях, без надзор, тъй като те могат да се нарани.Особено обърнете внимание на магнити samll, моля, сложи ги там, където децата не могат да достигнат. При работа с две магнити трябва да се внимава, тъй като те могат да привлечени един към друг с такава сила, че парчета на магнитите може отколоться и да се нарани. Дръжте далеч от магнити пейсмейкъри и магнитни устройства за съхранение, като например мобилни телефони, банкови карти и компютри.

Към свойства

Тип:
Постоянен
търговска марка:
ЛЮБОСКИ
Продукти в категория