.

.

Китай антично сребро ръчно изработени фини Мяо канцеларски материали, капак тъмен камък тъмен камък колесен кран

Китай антично сребро ръчно изработени фини Мяо канцеларски материали, капак тъмен камък тъмен камък колесен кран

BGN 66.00
BGN 95.98

Наличност
Налично за поръчка

Китай антично сребро ръчно изработени фини Мяо канцеларски корица тъмен камък тъмен камък колесен кран размер : 9 см и дължина 13 см и ширина, дебелина 1.8 см, тегло 990 грама
Всички подробности ще стимулира продажбите в магазина ми.Нашата цел е да се върна в нашия магазин или ни препоръчаха!!
Предмети, които ние продаваме, - това е всичко, на оригиналните недвижими елементи на формата. Имаме тук присъства на събиране на стоката, ние си имаме хора, които излизат и се събират тези неща. това е добра ръчна работа; предмет напълно демонстрира творчески дух и прекрасна култура. Тя е с изискана форма и характерен стил. Голямо съкровище на изкуството! Това е много вкусно занаят. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное умения. Ние ги събираме от личен колектор. Имаме си магазин в Китай. Така че, ако вие предлагате стоки и плащат за тях. Ние ще го доставим възможно най-скоро.
ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА
След като плащането ще бъде възстановен, ние ще бъдем в рамките на 1-2 РАБОТНИ дни за доставка. Ние ще отидем чрез пакет от въздуха на Хонг конг на Китай или на електронна поща Бао изпратени от вас.Това е най-сигурният и най-бързият пощенски услуги в Китай.Кораб до САЩ 7-15 дни.Доставка в други страни обикновено отнема 20-35 работни дни .
Коментари :
Ние се опитваме с всички сили, всичко да е идеално.

Към свойства

Тема:
Домашни любимци
Материал:
Метални
търговска марка:
МЯО ЯН ГОНГ И
Регионална Функция:
Китай
Продукти в категория