.

.

WW2 Original Un-emissed Eight Route Army 4 Pocket Grenade Ammo Pouch CN/104119

WW2 Original Un-emissed Eight Route Army 4 Pocket Grenade Ammo Pouch CN/104119

BGN 15.00
BGN 15.98

Наличност
Налично за поръчка

World Arm Shop (Tianjian Shiji Junmao Shangmao Co., ltd) - това е компания, която се занимава главно с отставными и старинни военни предмети с колекционерска стойност, широка гама от войниците фитинги,мешочком за боеприпаси, бойна форма, колан кобур postol и т.н., както и военни спасательным оборудване за къмпинг на открито. Ние имаме 30-годишен опит коллекционного търговски бизнес и да печелим клиенти в 52 страни, ние с нетърпение очакваме, че чуждите кинокомпании, студио или военни ентусиасти ще се свържат с нас за обмен на военна култура за нашето по-нататъшно сътрудничество.
Описание
Елемент : в оригиналната ООН издаден осем маршрути армия WW2 4 джоб-торба гранати
Това е оригиналната ООН издаден осем маршрути армия WW2 4 джоба гранатометный чанта на производството в Китай
Доставка :
1. 100% от поставените продукти са тествани преди да превозва QC . Искаме информация в рамките на 1~6 работни дни след като вашата обезщетението ще се извърши.
2. нашата цена не включва никакви данъци върху вноса должные до различна страна има различна политика за данък върху внос и купувачите са отговорни за митата.
3.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

Към свойства

Материал:
Хлопко-Хартиена Кърпа
Номер На Модела:
Китай
Тегло:
105 грама
Име:
Гранатный подсумок
Продукти в категория