.

.

Електрическа тава PKJG-EG48 (плоска плоча)/CE norm. за търговски кухни

Електрическа тава PKJG-EG48 (плоска плоча)/CE norm. за търговски кухни

BGN 1236.80

Наличност
Налично за поръчка


Електрическа тава PK-JG-EG48 (плоска плоча)/CE norm. за търговски кухни
Въпросът за скара
Скара (често наричан сковородкой) е плоска, загрята повърхност, която се използва за бързо приготвяне на храна в краткосрочен план, институционални и ресторантски заведения за хранене. Скара могат да бъдат закупени като самостоятелен блок, като част от горната част на плочата, като модел на масата, така и в единица блок за инсталиране на поставка оборудване. Наскоро бяха направени решетки, които могат да се пропуснат върху маса от неръждаема стомана, чрез създаване на гладка, лесно очищаемую зона за приготвяне на храна.
В заведенията скара-ите се използват за приготвяне на широк спектър от храни, включително и на пържоли, котлети, омлети, палачинки и задушени зеленчуци. Индустрия за бързо хранене често се използва скара и фритюрницу за приготвяне на всички топли ястия. Решетки могат да бъдат закупени за монтаж на стойка с колела, което позволява лесно да се почистват ги, след изключване на печене в края на работния ден. Правилата за пожарна безопасност изискват наличието на автоматични устройства за гасене на пожари поради високата температура и наличие на взривно смазване.
Аксесоари за решетки са ограничени до различни начини на монтаж на оборудването, както вече споменахме. Решетки, които са закупени като част от секция гама, трябва да бъдат снабдени с разбрасывающими плочи от всяка страна, за да готвач може лесно да се справят със сурови съставки и приготвени храни.

Към свойства

документ:
CE
Обемът на работната купички (чаши):
нула
Напрежение На Тока (В):
380V
Номер На Модела:
PKJG-EG48
търговска марка:
PERFORNI ПРОЕКТИРАН, ЗА ДА PERFOM
Мощност (W):
16 кВт
Аксесоари:
нула
Функция:
Тиган
Обемът на:
2.1-3Л
силата на:
16 кВт
Напрежение:
380V
Продукти в категория