.

.

талисман кожа Канюк талисман костюм кожени костюми за възрастни размер на белоглав орел, Кондор тема Маскотт карнавал на карнавалните костюми, кожени костюми и ко?

талисман кожа Канюк талисман костюм кожени костюми за възрастни размер на белоглав орел, Кондор тема Маскотт карнавал на карнавалните костюми, кожени костюми и ко?

BGN 684.00
BGN 720.00

Наличност
Налично за поръчка

Добре дошли в парк талисмани спецификация : XS (148 см-157 см)- 4'8" до 5'1" S (158 см и 168 см)- 5'2" до 5'5", M (169 см-180 см)- 5'6" до 5'9", L (181 см-190 см)- 5'10" до 6'3", XL (191 см-200 см.)- 6'3" до 6'7", направен по поръчка (Plz да споделите с нас, бихме могли да промените цвят, израз, добавяне на лого, дъждобран и т.н. Повече услуги, pls, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви отговорим за първи път! : )) Материал : плат, изработена от висококачествен кратък плюш, с дълъг плюш, кожи, ект., зелен продукт, безвредни за човешкото тяло (може да се измие с вода или химически почистващи) структура направена от материал ЭПЭ. понякога желязна тел скрит в долната част на главата или ушите, така че удобно да се регулира по формата. Кратко въведение : хората могат свободно да ходят, когато носи този костюм, който има една ярка, жива и прекрасна форма, и хората могат ясно да се види вътре; този костюм с вентилационна конструкция и може да бъде лесно постиран, както и лого на фирми и други признаци могат да бъдат добавени към дрехи. Приложение : 1) търговска улица на улица дела, спортна площадка за деца, на пешеходна улица, триумф на сватбени услуги, паркове(за снимки група с туристи), и т.н. 2) различни изложба, продажби на стоки, изложби и т.н. 3) предприемачество, реклама търговски център /, поощряване, насърчаване, и т.н. 4) Места за забавление/развлечения, пропаганда, тематични паркове и т.н. 5) големи партита, рождени дни, лекари/откриване на тържества, спортни състезания, сватбени церемонии, карнавални партита и т.н. 6) детски градини и обществено полезни дейности и т.н. уникален дизайн : материал шлем : полиетилен, който силно се различава от картонного материал или стиропор, от който са направени повечето костюмных каски. Лесни за почистване и по-добре да се проветри. Тегло : по-малко като каска е изработена от полиетилен и материал ЭПЭ който е много светл така, че потребителят да може да го понесе за дълго време свободно и дори без голям натиск върху раменете си. Защита : пластмасова каска се извършва интегриран високотехнологична машина, а не се свързва няколко части, така че той е достатъчно здрав и силен, за да се избегне счупване и внезапен удар, така че главата на потребителя е под добра защита.

Към свойства

Размер:
XS, S, M, L, XL, XXL
Специална Употреба:
Костюми
Пол:
Унисекс
Тема:
Талисман
Име на продукта:
Канюк-Талисман
код на продукта:
MPW2386
Воспользуйся:
Реклама подпори сцена на карнавал, парти спортна школа благотворителност и т.н.
Тип:
белоглав орел
Продукти в категория