.

.

1.5 3.6 cm punch big petals изображение на устройство за scrapbooking Paper Puncher САМ tools punches

1.5 3.6 cm punch big petals изображение на устройство за scrapbooking Paper Puncher САМ tools punches

BGN 12.13

Наличност
Налично за поръчка


Защо сте избрали точно нас?
1.много, много новоприбывшие всеки ден очакват неделя,
2.Когато поръчката е над пошлем с DHL или EMS или UPS или Aramex.
БЕЛЕЖКА :
Ако имате нужда от голямо количество, или не сте намерили нужните ви продукти в нашия магазин, моля, свържете се с нас за получаване на нужните ви продукти. Тъй като ние имаме много продукти,не перечисляйте в нашия магазин. Ние винаги предлагаме най-доброто количество с много конкурентна цена за вас.
Притиснати от крайния пеперуди около 4,5 см, новото устройство релеф на пеперуда, не само на външния вид на тънък усилия и много добро налягане, налягане на всички видове картон, цветна хартия е лесно да изненада е, че можете да използвате 2 мм вспененную хартия, една много красива . O rdinary порести хартия не може да се използва, моля, използвайте нашата губчатую хартия
Обещанието На Продавача
Митници :
а. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези такси са отговорност на купувача.
b.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.
c. моля, оставете продавача бележка за обявена стойност на опаковката, или продавачът да обяви по-ниска цена за митниците, като предлага на корабната компания.
Плащане и доставка на продукта :
Има много начини за плащане, са на разположение на liexpress.

Към свойства

Тип:
стандартен удар
търговска марка:
kamei
Номер На Модела:
S329
Продукти в категория