.

.

Неръждаема поставяне на дръжката на крана, двухпоточная части за дървени дръжки кран, 3 бр. / лот, доморощенное обзавеждане

Неръждаема поставяне на дръжката на крана, двухпоточная части за дървени дръжки кран, 3 бр. / лот, доморощенное обзавеждане

BGN 7.36

Наличност
Налично за поръчка


Направете своя собствена дръжката на крана, просверлив дупка 1/2 инча в дълбочина 5/8 инча. Вверните тази нержавеющую за вмъкване в дупката. Това осигурява стандартна резба на крана-hanlde, която ще позволи на домашно дръжката на крана се поберат всички стандартния крана.
ДА, НИЕ КОМБИНИРАМЕ ДОСТАВКА! Ако имате някакви въпроси за разходите за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща , преди да закупят на продукт(и).
ПЛАЩАНЕ
Ние приемаме само условно депозиране. С помощта на кредитни карти е лесно да платите по условному депонированию. Адреси за доставка и фактуриране, трябва да съвпадат. Плащането трябва да бъде изпратена в срок от 5 дни след края на търга. В противен случай на продукт(и) ще бъде отново включен в списъка и неоплаченное делото ще бъде преразгледано.
Ние винаги поставяме на продукт(и) в рамките на 5 работни дни(събота и празнични дни, не са включени) след получаване на плащането.На продукт(и) ще бъде изпратена на регистрация въздушна поща с номер за проследяване.
Това отнема около 15-20 работни дни да изпрати на САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Япония 20-30 работни дни в други страни.6-8 седмици, за да изпратите Бразилия, Испания, Италия или други страни в други страни, които не са посочени.
ДОСТАВКА
Време за доставка може да зависи от митническите закъснения, празници, събития или други неясноти.

Към свойства

Тип:
Аксесоари За Бар
Материал:
Метални
Характеристика:
Еко-Содружественный
документ:
CE / EU
Вид На Метал:
неръждаема стомана
Тип Аксесоари За Бар:
кликнете върху дръжката на вмъкване
Продукти в категория