.

.

2500pcs бутилка масло 10ml с най-добра цена, бутилка дръжки 10ml с капкомер

2500pcs бутилка масло 10ml с най-добра цена, бутилка дръжки 10ml с капкомер

BGN 612.00
BGN 696.00

Наличност
Налично за поръчка

2500pcs 10ml e liquid Bottle whole sale с най-добра цена
ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО / ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА
Ние може да произвежда различни размери и цветове бутилки с капкомер според заявка на клиента. Ако имате изисквания, моля, свържете се с мен безплатно.
1)- - - Ако искате да си купите други количества от този модел, ад ще се свържат с нас за цена. 2) - - - Ако не изберете начина на доставка на вашата почтена страна, моля, не забравяйте да ни остави съобщение за оферта.
Ако искате да изберете цвят кепета, моля, любезно оставете ни съобщение със следния номер на капсула. Искаме цвят на капаци както си поиска.
Ние Guangzhou Ka Yu Packing Products Co., Ltd.сме производител на бутилки-медицина пипети с добре оборудвани изпитвателни съоръжения и силни технически сила.
Благодарение на широк асортимент, добро качество, разумни цени и стилен и елегантен дизайн на нашите продукти са широко използвани в областта на опаковката и други индустрии.
Нашите продукти са широко признати и се ползват с доверието на потребителите и да отговаря на непрекъснато променящите се икономически и социални потребности.
Нашият успех зависи от вашето удовлетворение, така че вашата обратна връзка е много важна за нас, ние ще бъдем много благодарни, ако ни дадете положителна оценка, много ви благодаря!!

Към свойства

Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Размер:
10ml
търговска марка:
Краен
Номер На Модела:
CR10PE-D
съдържа:
Бутилки, Капачки, Пипети
вид на капсула:
защитна капачка от деца
цвят на капсули:
Червен
съвет:
Пластмасов дълга тънка краен
Бутилка:
PE (просвечивающее)
Минимална поръчка:
2500шт
Обемът на:
10 мл
Място на произход на стоките:
Гуанджоу, Китай (континентален)
персонални:
Разположение
Продукти в категория