.

.

Универсален 5-стъпка за пречистване на вода смяна на касети с мастило на воден филтър комплекти с мембранни елементи 50GPD и Пре - и Постфильтрами

Универсален 5-стъпка за пречистване на вода смяна на касети с мастило на воден филтър комплекти с мембранни елементи 50GPD и Пре - и Постфильтрами

BGN 74.00
BGN 80.00

Наличност
Налично за поръчка


Универсален 5-стъпка за пречистване на вода смяна на касети с мастило на воден филтър комплекти с мембранни елементи 50 GPD и Пре - и Постфильтрами
5-стъпка филтър за пречистване на вода подмяна на тонер касети за воден филтър комплекти 10 " PP+GAC+CTO+50 G RO мембрана + вграден пост въглероден филтър ще отговаря на стандартните 10-инчови други филтри, доставеното ни от повечето други по-скъпи производители на филтри за вода,Ако не сте сигурни, просто ни се обадете.
Тази кутия съдържа стандартните 10-инчови филтри, срещани в повечето системи.
5-микрона полиестер седиментни филтри са произведени от 100% чист полипропилен влакна. Премахва мръсотия, пясък и ръжда.
Гранулирана филтри с активен въглен (GAC) се състоят от високо активен въглен. Премахва свободен хлор, мирис, органични замърсители, пестициди и химикали.
Въглен ъгловати филтри се състоят от високо въглеродни емисии. Премахва тригалометаны, пестициди, летливи органични химикали и 99,95% киста лямблий и криптоспоридий.
Мембрана РО достига точност 0,0001 микрона, стабилно отклонение от сол : на 98%, минимално отклонение сол : 96%
Постугольные филтри са предназначени за подобряване на вкуса. Този филтър премахва всички остатъчни примеси и аромати и се осигурява по-фино климатик чиста вода.
Доставка :
72 часа на изпращане (с изключение на празнични дни) след датата на плащане, потвърдено от
Стандартна доставка - това е China Post Registered Air Mail, e Packet безплатно (на някои конкретни страни трябва да плащат малко на допълнителни такси за доставка Standard Shipping).

Към свойства

Тип:
Част На Филтъра За Вода
Номер На Модела:
ROP5-101
търговска марка:
ФИЛСАДЫ
1-ва стъпка:
10 PP филтър 5микрон
2-ри етап:
10 GAC(кокосов въглерод)
3-ти етап:
10 технически директор (кокосов въглерод)
4-ти етап:
Мембранни елементи 50gpd Vontron (ULP1812-50)
5-ти етап:
10 Вградена Кокосов Въглен Филтър Post Coconut Carbon Filter(T33)
Приложение:
Домакински системата RO, пречистване на вода,диспенсер за вода
Продукти в категория