.

.

DRL CCFL angel eye + halo противотуманная фаровете + обектив проектор + черна капачка противотуманной фарове + за skoda fabia 2012-14, 2 бр.

DRL CCFL angel eye + halo противотуманная фаровете + обектив проектор + черна капачка противотуманной фарове + за skoda fabia 2012-14, 2 бр.

BGN 160.00
BGN 168.00

Наличност
Налично за поръчка


Професионален в DRL
Контакти
Pls, не се колебайте да се свържете ние когато и каквото си искате. Моля, оставете ни на 24 работни часа, за да отговорим на вашите въпроси по електронната поща. Ние винаги ще бъдем до теб. Ако искате голям брой, моля свържете се с нас за цени на едро . Инструкции за инсталация на всички продукти са изработени на китайски език, ако искате английска версия, ние можем да я направи.
Опаковка
Всички продукти продават се с целия комплект, включително и 2 лампи, 1 или 2 контролера (ако има) , някои кабели и конектори, инструкции и други детайли (ако има такива) . Те са опаковани с помощта на пластмасов мехур, на лента и в картонена кутия.
Доставка
Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-4 работни дни след получаване на плащането ur. Понякога, най-добрата доставка да бъде използвана, ако сте съгласни, и може да препоръча най-добрата за доставка също. Ако искате да закупите продукт, но не по доставка в страната УР, моля, уведомете ни, ние ще използваме друг доставка до страната, ЛВ. Всички писма са регистрирани и могат да бъдат проследени.
Гаранция
Ние предлагаме гаранция 1 година за вътрешността на продуктите и 2 години гаранция за тайванските продукти.
· Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите.

Към свойства

Отделят Цвят:
Червено, Бяло, Синьо, Зелено, Жълто, Лилаво
Тегло На Продукта:
1.5kg
Тип Елемент:
Дневна Светлина
търговска марка:
смрке
Сертифициране На Входящи Тестове:
ЭМАРК
Модел автомобил:
за skoda fabia 2012-14
Обектив:
Онлайн
Източник На Светлина:
ДРИБЛИРА
Мощност:
55W
Напрежение:
12V
Тип Елемент:
Дневни Светлини
Продукти в категория